Економските експерти предупредуваат: Доцнењето на Собранието им штети на фирмите, ова е несериозно

Негрижата на политичките елити дополнително ја комплицира состојбата во економијата. Експерите велат дека денешната одлука на спикерот Џафери да не

Прочитај повеќе