Економските советници се запознаа со туристичките потенцијали на Берово

Информативната тура за запознавање со можностите и капацитетите за инвестиции, извоз и туристичка понуда на РС Македонија, претставници од Министерство

Прочитај повеќе

Османи со економските советници во посета на општините

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Бујар Османи, заедно со економските советници, кои во рамките на економската дипломатија

Прочитај повеќе