Ефектите од недела – неработен ден

Ефектот од неделата – неработен ден   Изминаа две недели откако се применува новата законска измена за недела неработен ден,

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Кои се позитивните и негативните ефекти на работата од далечина?

Во еден дел од интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија Миле Бошков објаснува за тоа кои

Прочитај повеќе