ВИДЕО: Лекција по трудово право – Вработување на младите (законски решенија)

Рубрика за трудово и социјално право Тема: Вработување на младите- законски решенија Во видеото подолу ги сумирам законските решенија за

Прочитај повеќе

(ВИДЕО ИНТЕРВЈУ) Димитријевиќ: Работниците најмногу се жалат за неисплатени додатоци на плата

Разговараше: Бобан Илијевски По кратко време, уште едно интервју со адвокатот Александар Димитријевиќ, со кого разговараме на повеќе прашања за

Прочитај повеќе

Синдикатотот на бугарските учители во работна посета на Македонија

Ексклузивно за Работник, Претседателот на Самостојниот сидникат за образование, наука и култура – СОНК, Јаким Неделков истакна дека на седницата

Прочитај повеќе