(ФОТО) За Душко Долгоушко работа од соништата, но за луѓето…

Бангладешки работници сортираат и мијат илјада килограми моркови. Фотографот Абдул Момин од Богра, Бангладеш направил серија на фотографии токму на

Прочитај повеќе