archiveземјоделци

ЕкономијаПравдаСвет

Земјоделците на улиците во Берлин: Ова е причината зошто со трактори го блокирале градот

Илјадници земјодеци денеска пристигнале во Берлин со трактори, блокирајќи го сообраќајот во главниот град. Тие протестираат поради новите земјоделски политики...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Земјоделците ќе протестираат, а Владата им исплатила денеска на 3 милиони евра субвенции

Владата исплаќа субвенции во пресрет на утрешниот протест, што земјоделците го организираат токму поради доцнењето со исплата на субвенциите. За...
1 2
Page 1 of 2