лидерство

НовостиСветот на работникот

Само преку унапредување на меките и тврдите вештини може да дојдете до работна позиција со поголема плата

За да ја добиете работата за која сте аплицирале, важно да се подготвите добро за интервјуто за работа. Важно е

Read More
НовостиСветот на работникот

Еве како да дознаете дали работите на токсично работно место – 10 знаци и совети

Токсичната работна средина е повеќе од работата што ја „мразиш“. Вака веб страната careercontessa.com го започнува својот блог за токсична

Read More