Професионална ориентација на невработените и младите лица кои бараат работа

Професионална ориентација на невработените и младите лица кои бараат работа Законот за вработување и осигурување во случај на невработеност предвидува

Прочитај повеќе

Димитриеска Кочоска: Планот за живот на Заев, ни донесе дупло поголемо иселување на младите лица од Македонија

Цитирајќи делови од „Планот за живот“ во Македонија, кој беше предизборна програма на Социјалдемократскиот сојуз за изборите од 2016 година,

Прочитај повеќе