Знаете ли колку секунди троши регрутерот разгледувајќи го вашето CV? Бидете мудри и не правете ги овие грешки

Откако започнала пандемијата, барањата на работодавачите прилично се промениле, а со тоа сега ценат некои вештини повеќе од претходно.  Ако

Прочитај повеќе