Што може да ви донесе ПРЕРАБОТЕНОСТА?! – Грижете за менталното здравје и одвојувајте време за вас

Бобан Илијевски  Денеска на Фејсбук забележав еден статус кој ме мотивираше да започнам да ја пишувам колумната којашто ќе следи

Прочитај повеќе

Од 1 јануари согорувањето на работно место станува дијагноза – Ќе може да се добие боледување од доктор за истото

Бобан Илијевски Светската здравствена организација најавила дека синдромот на согорување од наредната година станува дијагноза, а тоа практично значи дека

Прочитај повеќе