archiveСОНК

МакедонијаСиндикат

МОН сеуште чека одговор од СОНК

Министерот за образование и наука Арбер Адеми изјави дека го чека одговорот од Синдикатот за образование, наука и култура (СОНК)...
МакедонијаПравдаСиндикат

Неделковска: Со колективниот договор ќе се поправат грешките направени со нивелацијата на платите во културата

Претставници од Министерството за култура, Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК и Синдикатот на културните работници на...
МакедонијаСиндикат

СОНК: Синдикалните непријатели на СОНК се исплашени од искрената заложба за подигнување на социјалниот статус на вработените во образованието

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК испрати отворено писмо до Претседателите на регионалните одбори и сите членови...
МакедонијаСиндикат

СОНК очекува до крајот на неделата да добие предлози, МОН вели дека треба да се разгледаат параметрите и податоците

Преговорите помеѓу Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК и Министерството за образование и наука во континуитет се...
1 3 4 5 6 7 10
Page 5 of 10