5 генијални начини да заработувате дополнителни приходи од дома

Кренете рака ако ја сакате идејата да заработувате дополнителен приход или да се откажете од канцеларискиот живот за да научите

Прочитај повеќе

Експертите ве советуваат да одморите и од социјалните мрежи кога ќе одите на одмор

Социјалните мрежи (без оглед која ја користите и ја сакате најмногу) се неизоставен дел од нашите животи. Се проценува дека

Прочитај повеќе

Илон Маск бара лице кое би го „бранело“ на социјалните мрежи

Милијардерот Илон Маск, извршниот директор на Тесла, има одредени проблеми со својот имиџ на социјалните мрежи, поточно со негативните коментари

Прочитај повеќе