- Advertisement -
Интервјуа

(ВИДЕО) Неделков: Здравјето пред знаењето во ек на пандемијата од коронавирусот

Јаким Неделков за Радио Лидер- Работник
741views

Здравјето на наставниот кадар и децата е пред знаењето во ек на пандемијата од коронавирусот, затоа што знаењето може да се надомести, додека здравјето може само да се зачува, вели Претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура, Јаким Неделков, во интервјуто за порталот Работник. 

Во продолжение погледнете го целосното интервју: