ПравдаСветот на работникот

(Видео) Полупразни автубусите за превоз на штипските конфекционерки

143views

Според информациите на ММС.мк, денеска автобусите кои ги превезувале текстилните работници во Штип биле полупразни,  но имало и такви кои биле полни, и покрај мерките.

ММС.мк наведе и дека некои од работничките оделе пеш до работа.

Видео: ММС.мк