Германски КИЕЛ вработува – отворени се повеќе позиции!

КIEL е еден од водечките производители на иновативни транзитни системи за седишта за комерцијални возила и возила за јавен превоз, вклучувајќи решенија за седење за автобуси и возови на локално, регионално и меѓуградско ниво. Во рамките на своите компании лоцирани во Германија, Полска, Турција, Холандија, Македонија, Шпанија, Франција, САД и Русија и со околу 1.700 вработени, Киeл е силен и сигурен партнер за задоволување на потребите на своите клиенти. Киeл Македонија како дел од групацијата Киeл продолжува да се залага за иновации, ексклузивност и издржливост.

Киел Македонија има потреба од кандидати за работа на следните позиции:

IWE- International Welding Engineer 
Сите детали се на линкот

Project Purchaser 
Сите детали се на линкот

Purchaser / SCM-Analyst
Сите детали се на линкот