Детоил ВРАБОТУВА кандидати СО или БЕЗ искуство!

ДЕТОИЛ ДОО има потреба од повеќе кандидати за следните позиции:

Возач со Е категорија 
Аплицирајте на линкот

Возач на цистерна со Е (АДР) категорија
Аплицирајте на линкот

Механичари
Аплицирајте на линкот

Работник на бензинска станица
Аплицирајте на линкот

Возач на Автобус со Д категорија
Аплицирајте на линкот

Келнер/ки – Шанкер/ки
Аплицирајте на линкот