- Advertisement -
Правда

Национална конференција „Заедно за превенција против родово базирано насилство“

Национална конференција - Работник
339views

Центарот за граѓанска иницијатива – Прилеп денеска во Скопје ќе одржи Национална конференција „Заедно за превенција против родово базирано насилство“, во рамки на проектот „Акции против родово базирано насилство кај ромски и други маргинализирани заедници“, објави Сител.

Целосниот текст прочитајте го тука