Советник за кариера за Работник: „Неплатените или волонтерските активности може да ви послужат да ја добиете посакуваната работа“

Автор: Бобан Илијевски

Како младите да започнат кариера, како повозрасните/постарите да влезат повторно во водите на кариерата, што да се направи за да професионалната биографија ги импресионира работодавачите…, се дел од прашњата на коишто разговаравме со сертифицираниот советник за развој на кариера и тренер за меки вештини, Катерина Златановска – Попова, во четвртата епизода од Работник Подкаст.

Целосната епизода можете да ја погледнете погоре.

Бобан Илијевски е главен и одговорен уредник на порталот Работник и е еден од ретките новинари во Македонија специјализирани за областа на работните односи.

Бобан Илијевски

Бобан Илијевски е главен и одговорен уредник на порталот Работник и е еден од ретките новинари во Македонија специјализирани за областа на работните односи.