Македонија

МакедонијаСиндикат

СОНК најави последен предупредувачки протест

Сеуште лошиот социјален и економски статус и невклучувањето во социјалниот дијалог во дејностите кои ги опфаќа, беа повод за состанување...
1 147 148 149 150 151 153
Page 149 of 153