Се поизвесно е дека „Лидл“ ќе влезе во Македонија -. Веќе се распишани огласи, а еве кои позиции се бараат

Меѓународниот ланец на супермаркети „Лидл“ објави конкурс за вработување. Се бараат кадри за шест работни позиции, меѓу кои продажен специјалист,

Прочитај повеќе

„Нетфликс“ го намалува бројот на вработени, укина 150 работни позиции

Стриминг платфромата „Нетфликс“ одлучи да укине 150 работни позиции главно распространети во САД што директно влијае врз вработените во филмските

Прочитај повеќе

10 најбарани работни позиции кои нудат работа на далечина

Иако се поголем број на компании ги повикуваат вработените да се вратат назад во канцеларија, работата на далечина станува се

Прочитај повеќе

Вработи се во MTEL новиот мобилен оператор во земјава

MTEL, Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна

Прочитај повеќе

Universal Media Скопје отвори оглас за две работни позиции

Universal Media Скопје (UM) е водечка full service медиумска агенција, специјализирана за планирање и закуп на огласувачки простор на сите медиумски

Прочитај повеќе

Компетитивни плати за градежници, за ИТ-специјалисти и за бизнис-консултанти

Германскиот трговски синџир „Лидл“ веќе огласи повеќе од десетина слободни работни позиции за архитекти, градежни инженери, ИТ-специјалисти и за бизнис-консултанти.

Прочитај повеќе

Саем на кариера понуди над 200 работни позиции – шанса за подобра кариера и можности за вработување во Битола

Дваесет и две компании кои имаат над 200 работни позиции беа дел од  5-тиот по ред “Саем за кариера” во

Прочитај повеќе

Многу нови работни позиции на KARIERA.mk, меѓу работодавците и Техномаркет, Цементарница Усје, Алокејт Софтвер и Опен Ги Груп

Цементарница УСЈЕ АД Скопје е основана во 1955 година недалеку од копот за лапор северозападно од Скопје. Цементарница УСЈЕ АД Скопје

Прочитај повеќе

Многу нови работни позиции, многу нови можности за вработување и кариера! Halk Insurance, Grant Thornton, Neuromedica и InPlayer Hub вработуваат нови членови на тимот

ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е Друштво за неживотно осигурување кое се стреми кон брз развој и зголемено учество на пазарот на

Прочитај повеќе

Уште една недела со голем број атрактивни работни позиции, меѓу работодавците и FlexCredit, ESI, NYSK Holding и FMS (Facility Management Services)

Податоците на Агенцијата за вработување, покажуваат дека соодносот на невработеност помеѓу мажите и жените варира во зависност од образованието. Имено,

Прочитај повеќе