Македонија

ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) „Работничките права се кршат уште повеќе во екот на пандемијата“

Претседателот на Синдикатот за угостителство и туризам - СУТ во интервјуто за порталот Работник зборуваше и за прекршувањето на работничките...
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Раководството на АД „ЕСМ“ се спротивставува на судски пресуди

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија - ССЕРИ Васко...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Огласите за вработувања во училишта во Богданци и Гевгелија траел само во текот на викендот

Организирано основните и средните училишта во Општина Гевгелија и Богданци: Ристо Шуклев од Негорци, Крсте Мисирков и Владо Кантарџиев од...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Двајца ученици, дете и негувателка од градинка и двајца здравствени работници позитивни на коронавирус во Тиквеш

Двајца ученици, дете и негувателка од градинка и двајца здравствени работници позитивни на коронавирус во Тиквешко, во изолација се 42...
1 2 3 4 163
Page 2 of 163