- Advertisement -

Свет

НовостиПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Работниците во Фијат пластика ќе прекинат со работа ако во погоните температурата е 30 или повеќе степени

Работниците на Фијат пластика во Крагуевац рекле дека денеска ќе го запрат производството доколку температурата на воздухот во погоните биде...
НовостиПравдаСветСветот на работникот

Работодавачите ќе имаат законско право да ги отпуштат невакцинираните работници во оваа земја

Владата на Летонија одлучила дека вакцинирањето против Ковид - 19 ќе биде обврзно за вработените во здравството, образованието и социјалните...
НовостиПравдаСветСветот на работникот

Илјадници здравствени работници добиле откази, и тоа преку СМС порака

Пандемијата со коронавирусот пред една година жестоко ја погоди Шпанија и тогаш биле ангажирани дополнителни медицински работници.  Повеќе илјадници од...
1 2 3 51
Page 1 of 51