- Advertisement -

archiveкомпанија

ЕкономијаНовостиСвет

Компанијата „Херц” излегува од стечај, инвеститори вложуваат 4,2 милијарди долари

Два американски инвестициски фонда ќе купат мнозински удел во Херц Глобал Холдинг за 4,2 милијарди долари, според планот за преструктуирање...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Американска компанија сака да гради фабрика во „Жабени“ крај Битола

Американска компанија за производство на рударска опрема била заинтересирана да гради во зоната „Жабени“ крај Битола. „Независен“ неофицијално дознава дека...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Вработените од Тиго Фајнанс со донација за здружението за дигитална инклузија „Отворете ги прозорците“

Обезбедени близу 50 индивидуални третмани во Центарот за специјално образование на деца и млади на здружението за промовирање на асистивната...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Компанијата „ТАБ МАК“ за време на пандемија го зголемила бројот на работници од 452 на 465

„Од разговорите со менаџментот добивме информација која дава мотивација дека состојбата во секторот е стабилна со тенденција за натамошен раст...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Нова инвестиција: Ќе се отворат 40 работни места – Целта е да се стигне до 215 вработени

Дирекорот на Дирекцијата за технолошко - индустриски развојни зони Јован Деспотовски и извршниот директор на турската компанија „Пурпласт“, Мехмед Шишманоглу...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Оглас за вработување: Interactive solutions Охрид вработува администратори, аналитичар и правник

Охридската компанија Interactive solutions распишува оглас за вработување. Потребни се: – администратори за внесување податоци – аналитичар за социјални медиуми...
1 2 3 24
Page 1 of 24