Свет

ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

Отказите низ Европа фрчат – Австрија се соочува со најголема невработеност од Втората светска војна

Речиси два милиони повеќе луѓе во Европа сега се без работа, во споредба со 2019 година. Можеби најтешката ситуација по...
1 2 3 4 34
Page 2 of 34