archiveвработени

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Граѓаните не треба да аплицираат за домашната платежна картичка, на посебната веб страна ќе можат да проверат дали се корисници

Граѓаните кои ќе бидат корисници на домашната платежна картичка нема потреба да аплицираат или да се пријават за да ја...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

До 7-ми јуни, трае аплицирањето за финансиска поддршка за исплата на плата за месец мај 2020 година

Од вчера, 01.06.2020 до 07.06.2020 година, работодавачите може да поднесуваат Барања за финансиска поддршка за исплата на плата за месец...
ПравдаСветот на работникот

Стаменковска Стојковски: Уште на првиот работен ден илјадници животи на вработените во јавниот сектор се во ризик

Почитувани, 💣Уште на првиот работен ден илјадници животи на вработените во јавниот сектор се доведени во ризик. 🚨Непостоење на протоколи...
1 2 3 4 14
Page 2 of 14