- Advertisement -

archiveвработени

ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

Ја скратија работната недела, а платите ги оставија исти – Какви се резултатите?

Подготивил: Бобан Илијевски  Иако пандемијата предизвикана од Ковид - 19 ги натера компаниите ширум светот да го преиспитаат начинот на...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

Штрајкуваат вработените во Македонска пошта поради доцнење на платата

Вработените во Македонска пошта денеска излегоа на штрајк пред компанијата. Излезени се двата синдикати на Македонска пошта, а причините како...
1 2 3 53
Page 1 of 53